Vine Fenomenleri Erciyeste...

     
     Uzun zamandır takip ettiğim Vine fenomenleri yani Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu ve Serhat Osman Karagöz bugün Erciyes üniversitesindeydi. Söyleşi güzel ve eğlenceliydi. Ayrıca beklediğimden daha samimi ortam vardı. Soru-cevap şeklinde geçen sohbette sorulan sorulara cevap verdiler ve kendilerinin başlarından geçen küçük olayları da anlatmayı da ihmal etmediler. Yaklaşık 1.5 saat süren eğlenceli sohbet ardından Halil Söyletmez bizlere şarkı söyledi.



                                 Halil Söyletmez'in Performansı


     En son olarak Topluca Vine videosu çekimi yapıldıktan sonra ortak olarak belirlenen konu başlığında videolar paylaşıldı( #sampiyonlarerciyeste #kocfest ). Kısa süre içeresinden Vineda TT (Top Topic) listesine girmeyi başardık. Son olarak fotoğraf çekimleriyle, söyleşi ve günün programı bitmiş oldu.





Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.