Yeni yılda yenilik

     Yeni yılın ikinci gününden herkese merhabalar,
     Yeni yılda blogumda küçük bir değişiklik farketmiş olabilirsiniz. Evet, birazcık blog tasarımımı değiştirdim. İlk deneyimim oldu. Bu yüzden küçük kusurlara karşı hoşgörülü davranacağınızı düşünüyorum. Tahmin ettiğimden biraz zor oldu ama sonunda halledebildim. Zorluk kısmına gelince bunu ilk defa yapmam ve sayfada bulunan her bir başlığı sayfa düzeni için ayrı ayrı düzenlemem oldu.
Kod bilgim çok yok ama bir program yardımıyla düzenledim. Yine de saatleri alan bir iş çıkıyor karşına. Bu işler deneme yanılma yoluyla öğrenileceği kesin. Blog teması düzenleme uğraşlarına hiç girmemiş kişilere tavsiyem yavaş yavaş el atsınlar. İnternetten veya blog yazarlarından küçük tavsiyelerle bu işler yavaş yavaş yürüyeceğine inanıyorum. Ayrıca Benim Tutkum blog sayfasına takıldığım birkaç sorun hakkında yardımları için teşekkür ediyorum. İleride tavsiyesini dikkate alarak bloguma güzel bir header resmi yapacağımı umuyorum.
     Son olarak sayfanın tasarımında beğenmediğiniz veya şu olsa daha güzel olurdu diyebileceğiniz şeyleri yorum kısmında belirtirseniz sevinirim. 
     İyi günler dilerim,


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

20 Yorumlar

  1. Hayırlı uğurlu olsun. İnsan en güzel deneme yanılma ile öğreniyor. Yeni tasarım güzellikler getirsin size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İlk yorumu yaparak beni sevindirdiniz. Sabahı şerifleriniz hayrolsun. :)

      Sil
    2. Ben teşekkür ederim , mutlu bir gün dileklerimle

      Sil
  2. Hayırlı olsun bazen küçük Değişiklikler iyi oluyor. Kodlarla uğraşmayı. Ben de pek bilmem bilmeyince daha uzun Sürüyor işler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) hala birkaç sorun var gibi en kısa süre içinde halledebilirim umarım :)

      Sil
  3. Özellikle üst kısımdaki başlıklara ayrılma özelliğini sevdim sadece başlık fotoğrafı azıcık kaymış gibi duruyor o gözüme çarptı naçizane söylemek istedim ama güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, küçük düzenlemelerle uğraşıyorum. Her tavsiyeyi gerçekten dikkate alıyorum yapabildiğim sürece :)

      Sil
  4. Ellerine sağlık.Güzel görünüyor ☺

    YanıtlaSil
  5. Tekrar elinize sağlık, çok daha derli toplu görünüyor blogunuz. Aynı şekilde header resmini başarılı bir şekilde uygularsanız epey bir fark ettirecektir görünüm olarak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ve yardımınız için çok sağolun tekrardan.Başlık kısmını düzenlemeye çalışacağım, bazen bir yeri değiştirince diğer yer de etkiliyor. Umarım olur. :)

      Sil
  6. Değişim hemen göze çarpıyor, Yazı bölümü ferahlamış mı bana mı öyle geliyor? Etiketlerde hoşuma gitti. Güzel olmuş, emeklerinize sağlık, güle güle kullanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Beğendiğinize gerçekten sevindim.:)

      Sil
  7. Ben beğendim. İyi günlerde kullan. Başkasına yaptırmamanı, kendin uğraşmanı takdir ettim. Ben üşenirdim. Öğrenmeye çalışmaz, birilerini yaptırtırdım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. İnsan sevdiği işi yaparsa saatlece zamanını alsa bile uğraşır. Kendi yaptığım şey daha kıymetlidir benim için. :) Ama çok fazla öğrenmem gereken şeyler var.

      Sil
  8. Güzel olmuş ki! Benim Tutkum bizzat benimkine el attı da rahatladım ;)
    Ya değilse kod işlerine çok kafa patlatmak gerekiyor, olmuyor falan, çok zor gelmişti, neyse ki şansıma tasarım çekilişini kazandım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Görünürde yok ama hala uğraşıyorum birkaç bir şey için. Ama kendi emeğin olunca ayrı bir değerli oluyor. En azından ilk defa blog teması yaptığımdan olabilir. Senin bloguna gelince yeni temanı beğendim. Hayırlı olsun :)

      Sil
    2. Öyle tabi, kendi emeğinin tadı başka olur! İlkler başkadır ;)
      Teşekkür ederim, çok sağ ol!

      Sil
  9. Hayırlı olsun ben biraz uğrasmistim blogumu açmaya karar verdiğim de biraz kod bilgim olmasına rağmen gözüm yemedi yardım aldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun :) Yeniyim tasarım konusunda, biraz daha kendimi geliştirebilirsem daha güzel olacak..

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.