ONLARIN GARFIELD KEDİSİ VARSA BİZİM DE KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN KEDİMİZ VAR

     
Animasyon Filmi     Onların Garfield kedisi varsa bizim de Kötü Kedi Şerafettin kedimiz oldu. Aslında Şerafettin yıllar öncesinde Bülent Üstün'ün kaleminden çıkan çizgi karekter. Bu başarılı karakterin karikatür serisinin birçok takipçisi olduğunu biliyorum ve daha dün çıkan filmi ise onları heyecanlandırdığına eminim. Kötü Kedi Şerafettin karekteri Bülent Üstün'ün sevdiği kedisi ölmesi üzerine aklına gelen bir fikir olduğunu öğrendim. Sevilmesinin nedeni olarakta Bülent Üstün'e göre günümüz insanlarının duygularını dışa vuramaması olarak değerlendirmiş.    
     Filmin fragmanını izledikten sonra Pixar animasyon filmleri tarzında ilk animasyon filmimiz olacağını düşündüm. Filmi izledikten sonra başarılı bir görseli olduğunu gördüm. Bu beni gerçekten sevindirdi. Animasyon filmi deyince çocuklar için olduğunu düşünmeyin hemen. Çünkü on üç yaş sınırı olduğunu belirteyim. Seslendirmeleri ise Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabıyık, Ayşen Gruda ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta sanatçılarla gerçekten ayrı bir güzel olmuş. Eğer Kötü Kedi Şerafettin serisini önceden okumuş veya takip etmişseniz beğeneceğinize eminim. Daha önce adını bile duymamışsanız ön yargılı olmadan eğlenmek için sinemaya gidin derim. 
İyi seyirler..

Filmin Fragmanı

 

Usta oyuncuları bir araya getiren film


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

11 Yorumlar

  1. Kötü Kedi Şerafettin'i mizah dergilerinden tanımış hakikaten kötüymüş diye düşünmüştüm. Animasyon halleri daha tatlı olmuş. Seslendirme videosu da ayrıca çok güzel. İnsan izlemeye doyamiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görsel ve seslendirme gerçekten iyi olmuş. Her kötü olanın içinde gizli bir masumiyet yatarmış :)

      Sil
  2. Valla ben ilk reklamlarını gördüğümde yine bir ürün reklamıdır diye geçirmiştim içimden ama şimdi sinemaya gidip seyretmek için sabırsızlanıyorum bir ayarlaya bilirsem hemen kaçacağım o beyaz perdeye :)

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda gideceğim. Çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Seslendirme kadrosu gerçekten çok iyiymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarılı seslendirme kadrosu filme ayrı bir güzellik katmış :)

      Sil
  5. blog keşif etkinliği ile keşfettim, takipteyim . sizi de beklerim

    YanıtlaSil
  6. Filmi izledim senaryo sıkıntılı olsa da görsel olarak çok başarılı bir iş diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  7. Görsel ve çizim güzeldi ama küçük çocukların Sinema salonunda olmasını istemezdim ağır arğo içerdiği için... izledim Güzeldi :) Sizden tekrar okumuş oldum :)

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.