YOUTUBERLAR İLE KEYİFLİ SOHBET

Fotoğraf: Yusuf Arslan

Kayseri Erciyes üniversitesine birçok kişinin bildiği ve Youtube'da Teknolojiden Anlamayan Adam ve Keyifli Adamlar kanalından Timur Akkurt, Ekin Kollama ve Murat Türkbıkmaz geldi. Konferansta youtube kanalı açma ve vlog videosu düzenleme hakkında tavsiyeler verildi. Kendilerini youtube'dan uzun zamandır biliyorum ve takip etmekteyim. Gerçekten yüz yüze görüşmek güzel oldu. Samimi olmaları ve herkesin sorularını itina ile cevaplamaları ile benim gönlümü tekrardan kazandılar.
     Youtube'da etik kurallar çerçevesinde seviyeli yayınlar yapılmasına dikkatler çekildikten sonra kapanışı fotoğraf çekimleri yapılarak kapandı. Konferanstan kısa bir kesit ve çekindiğim fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Kanallarına isterseniz bir uğrayın.




Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

12 Yorumlar

  1. Keyifli bir etkinlik olmusa benziyor

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir gün geçirmişsin Yusuf, kutlarım.

    YanıtlaSil
  3. Harika bir fırsat olmuş. Ben de dinlemek isterdim açıkcası o konferansı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar üniversiteleri geziyorlar, belki denk gelirsiniz.

      Sil
  4. Bazı Youtuber'lar çok eğlenceli, takip etmesi keyif veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konferans sonrası sohbet ettik ve gerçekten samimi ve eğlenceliler :) daha önceden takip ediyordum şimdi daha yakından takip ederim.

      Sil
  5. Kanala göz atacagim tanitim için tesekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Türkçe videolar ile ne kadar kazanıyolarmış, tbm kaçmış hocam sorsaydın onları da. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O soruyu cevapladılar, Türkiye'de youtube'a reklam veren az olduğu için çok kazanılmıyormuş hatta komik rakamlarda kalıyormuş. Kazananlar ise firmalarla yapılan projeler neticesinde kazanıyorlarmış.

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.