Son Zamanlarda Nerelerdeyim?

Fotoğraf: Yusuf Arslan
Atatürk Havalimanı - Fotoğraf: Yusuf Arslan
Merhaba! Benim bir blogum var ve son iki yıldır düzenli olarak her hafta yazı yazmaktaydım. Yalnız geçen ay sadece bir yazı yazabildim. Bu ara biraz bilgisayarımda yaşadığım teknik sorunla başladı. Bir iki hafta kadar bilgisayarım serviste olduğu için elime alamadım. Sonrasında bir haftasonu günü birlik İstanbula'a gidip geldim. En sonunda ise elimde yazmam gereken bir yükseklisans tezi olduğunu farkettim. Akşam serinliğinde oturup, biraz biraz yazarız derken, Ramazan ayı geldi. İyi yaptı ve hoş geldi. Kendisi 11 ayın sultanıdır, bereket ayıdır. Biraz havaların ısınmasıyla birlikte gündüz oruçla verimliliğimin de düştüğünü farkettim. Akşamları eve gelince yaz aylarına doğru geceler kısaldığından olması gerekir ki vakit çok hızlı geçiyor. (ya da sadece benim için öyle)

Mazeretleri sıraladım bakalım. Blog yazmak ciddi bir iş olduğu için bu konuda kendimi biraz sorumsuz hissettim. Adeta iki yıldır bloguma düzenli olarak yazma zincirimi kırdım. Amaan boşver, diyebilirsiniz. Blogumu ilk açtığımda gerçekten blog yazmanın ciddiyetinde değildim. Bu nedenle o dönemde canım isteyince yazıyordum. Sonradan blog yazılarının planlı, programlı ve düzenli paylaşılması gerektiğini farkettim. Bu sayede blogumun daha fazla takip edildiğini, daha yorum aldığımı gördüm.

Bu kadar çok mazereti yazmamın bir sebebi de takip ettiğim bloglar içindir. Blog yazamadığım gibi takip listemde olan blogger dostlarıma yorum yazmaktan yoksun kaldım. Lütfen, bir iki ay daha bu durum devam ederse kusuruma bakmayın. Hayat bir koşuşturmaca ve neler getireceği hiç belli olmuyor.

Sizin samimi olan o güzel yazılarınızı sayfalarınızda görmekten gerçekten memnunum.
Kendinize iyi bakın, sonraki yazılarda görüşürüz..

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

16 Yorumlar

  1. Merhaba Yusuf.
    Zaman zaman bende de oluyor böyle,işlerin yoğun olması dediğin gibi akşam eve gittiğinde vaktin hemen geçmesi blog yazma işini zorlaştırıyor. Özellikle yaz mevsiminde oluyor bu durum.
    Bu arada hayırlı ramazanlar.

    YanıtlaSil
  2. zaman zaman hepimiz için normale göre daha telaşlı koşuşturmacalı zamanlar oluyor,Kolay gelsin size,,,,

    YanıtlaSil
  3. Yazmaya devam et Yusuf. Yazmak iyidir. Blogda iyidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yazmak çok güzel.Bloguma devam etmeye çalışıyorum. :)

      Sil
  4. Ne sevimli ve samimi bir yazı Yusuf oğlum. Hayat tekdüze gitmez ki, o nedenle hepimiz değişik şeyler yaşayıp, yazamayacağımız günler olur. Ramazan hayırlı olsun. Oruç tutmanın herkeste etkisi aynı olmaz tabii, bünyeler farklı. Allah kabul etsin Yusuf.
    E-mail aboneliği yaptığım için yazılarını kaçırmıyorum. Sizler; okumak gibi, iş sahibi olmak gibi ciddi işlere zaman harcadığınız için ancak yetişebilirsiniz. Ben de başta güncellemek nedir onu bile anlamıyordum. Ama şimdi çok iyi anladım :)) Sevgilerimle oğlum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, Ece abla :) Blog dünyası senin gibi değerli insanlarla daha güzel, daha samimi ve daha anlamlı. Sevgilerimle, saygılarımla :D

      Sil
  5. Arayı çok fazla açma derim. Dilerim kısa zamanda düzenli yazmaya yeniden devam edersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Arayı açmamaya çalışıyorum bakalım..

      Sil
  6. Zaman zaman hepimize olan bir durum bu. Yaz aylarında zaten genelde bir düşüş olur, bu çok normal. Umarım fırsat bulursunuz tekrar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hızla blog yazmaya geri dönmeye çalışacağım.

      Sil
  7. Arananlardansınız oyuzden ihmal istemiyoruz :) Kolay gelsın hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, vakit ayırmaya çalışıyorum. :) Hayırlı Ramazanlar..

      Sil
  8. Yazin hepimiz dagiliyoruz birazcik. Küsmeyiz unutmayiz merak etme 😊

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.