Kore Filmleri

      Dünya genelindeki kore film ve dizi çılgınlığına değinen pek çok yazı okumuştum. Lakin bu zamana kadar izlemek nasip olmamıştı. Yakın arkadaşımın sayesinde izlediğim iki filmde (My Sassy Girl ve Dating Agency: Cyrano) yazılanlardaki haklılık payını gördüm. İzlediğim bu iki filmde samimiyet ve masumluğun ön plana çıkması böyle düşünmemi sağladı. Ayrıca filmdeki ince ayrıntıları atlamamak lazım.
     
     Bazı kore filmlerinin Hollywood tarafından tekrar çekilmesi ise filmlerin güzel olduğu kanısının adeta kanıtı şeklinde. Ama herşeyin ilk ve orjinal hali her zaman daha iyidir. Yine de bu tercih meselesi.

     Bir de film fragmanlarına göz atalım... 


   My Sassy Girl


 
Dating Agency: Cyrano


Son olarak belirtmek isterim ki, bu kore filmleri yanımda olmayan sevdiğim üç güzel insanı bana hatırlatıyor. :)
(Finally, I would like to remark the following.. This korean movies that reminds me of three nice people. ) 











 



Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

1 Response to "Kore Filmleri"

  1. Kore filmleri dizileri kadar cazip gelmiyor bana açıkcası filmlerini vasat bulanlardanım. Kore dizilerine gelecek olursam da adım canlı örnek :) Mırın kırın arkadaş ısrarı ile başlamıştım ama şimdi oldum fenomeni ;) Güzel posttu ;)

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.