Sona yaklaşırken..

     Yıllar çabucak geçmiş. Dönüp arkama baktığımda aslında koskoca 5 yıl olmuş. Daha üniversiteye ilk kayıt olduğum gündeki heyecanımı dün gibi hatırlarım. Pekçok arkadaşımın alışık olmadığı Memleketten ve aileden uzakta olmaya alışık olmamdan zorluk yaşamadım. Yorucu dersler ve sınavlar geçerken bazı güzel insanlarla arkadaş oldum. Sağolsunlar hep yardımcı oldular ve tabi ki ben de onlara yardımcı olmaya çalıştım. Arkadaşlık güzel bir şey bulup anlayabilene. 
     Üniversiteme devam ederken ikinci üniversite okuma şansım oldu ve İsveç'e gittim. Yol bilmem iz bilmem dedim bir bakmışım Avrupa turu yapmışım. Dil bilmem dedim bakmışım bazılarıyla hala konuştuğum Dünyanın dört bir yanından arkadaşlar edinmişim. İsveç'e alışamam ,burası nasıl bir yer dedim dönerken Türkiyeye zorla döndüm. Aslında insan herşeye alışılıyor yeter ki sen yap birşeyler. 
     Daha okulun bitmesine var dedik baktık ki bitirme sunumu gelmiş karşımıza :) Dolu dolu güzel hikayelerimiz olmuştur arkadaşlarımla bazısı unutur bizi bazısı da ilerde hatırlar güzel günlerin hatırına..  Selametle kalın :)

Y.A

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.