Run, Forrest Run!

    Yaz akşamlarında izlemesi hoş olabilecek bir filmden bahsetmek istedim. Defalarca izlediğim bu filmi şu an olsa tekrar izlerim. Forrest'ın IQ seviyesi düşük olmasından dolayı hayatı masumca ve saf bir şekilde yaşar ve birçok ulaşılması zor başarılar elde eder.

     Filmi izledikten sonra acaba biz de mi böyle yaşasak? diye aklınızdan geçireceğinizden eminim. Otobüs durağında başlayan filmde Forrest Gump'ın omzuna beyaz kuş tüyü konmasıyla başlar film. Beyaz tüy masumiyeti simgelemektedir. Tom Hanks'in başrol oyuncusu olduğu bu film, Amerikan filmlerine hep ön yargı ile yaklaşanların bile gönlünü fethedecek bir yapıt. Film 1994 yapımı olmasına bakmayın izleyin derim. İyi seyirler.. İyi tatiller hepinize..


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

5 Yorumlar

  1. güzel film, hatırlatmanız iyi oldu. tekrar izlenmeli. bir önceki yıl en iyi erkek oyuncu oscarını alan tom hanks bu filmle de ertesi yıl aynı ödülü almıştır ayrıca))

    YanıtlaSil
  2. Filmle ilgili aklımda net olarak bacak protezleri kalmış :)

    YanıtlaSil
  3. Arşivlik filmlerden, blog keşiflerinden buldum blogunuzu hemen takibe alıyorum, bende beklerim, benim arşivime de bakarsınız ;) görüşmek üzere..

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.