Köy Hayatı

   
     Eğer şehrin gürültüsünden ya da samimiyetsiz havasından biraz uzaklaşmak istersek çok uzağa değil şehirden sadece 30 dk uzaklığa gitmemiz yeterli. Biz de hafta sonu şehirden uzaklaşıp köye gittik. Bağlardan , bahçelerden geçip yeşillikler içerisindeki köy evine geldik. Burası sessiz ve temiz havası ile insanı gerçekten rahatlatıyor. Canınız elma,ceviz,fındık vb. ne çekerse dalından kopartıp yiyebilirsiniz. Ayrıca yanınızdan tavuk, kaz, inek geçerse korkmayın. Köyde gezintiye çıkalım dedik. Her evin başından güzel insanların selamı bizi karşılıyor ve elimize üç beş tane meyve tutuşturdular. Yaz sıcağında köyün serin havası iyi geldi. Doğada yürümeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsanız gerçekten burası ideal yer. Son olarak köy havası iştahımı açtı.Diyette iseniz buradaki lezzetli yemekler karşısında biraz ara vereceğinizden eminim. Güzel günün ardından bir daha gelmek dileğiyle köyden ayrılıyoruz.


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

3 Yorumlar

  1. Köyde doğup-büyümüş biri olarak şehir hayatı beni boğuyor. Elimde olsa bu kalabalık ve gürültüye hiç bulaşmam.

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.