Mr.Robot

Merhaba,
     Sizlere on bölümle ilk sezonu başarıyla bitirmiş diziden bahsedeceğim. Kendisi USA kanalında yayınlanan Mr.Robot. Dizi özetle kendi içine kapanık bir yazılımcının hem kendisi hem de büyük bir marka ile mücadelesi anlatılmaktadır. Kendisi içinde gelgitler yaşamaktadır. Senaryosu sürükleyici olması ve baş karakteri canlandıran Rami Malek'in mimik ve ses tonlarıyla adeta karakteri yaşıyor hissi vermesi dizinin ilk sezonda tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olduğunu düşünüyorum. Geçici bir yaz dizisi olarak başladığı düşüncesinden uzak uzun soluklu olacak gibi gözüküyor. İkinci sezon 2016 yılı içinde yayınlanacağı açıklanmış ve imdb puanı 9.1 belirteyim. Umarım beğenirsiniz.

*Diziyi izlemeyenler için diziden özetle bahsetmeye çalıştım. :-)

 
Mr.Robot Dizisinin 1.sezon fragmanı



Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

1 Response to "Mr.Robot "

  1. Gerçekten şu ana kadar izlediğim en mükemmel dizi diyebilirim. Günümüz dünyasını o kadar güzel eleştiriyor ki hayretler içinde kalıyorsunuz. Gerçi her bölümden sonra beynim 404 not found veriyor bazen 2. kez izlemek zorunda kaldığım oldu kafamın yoğunluğundan dolayı ama gerçekten harika.
    Zaten Mr Robotu bir öven bir de yeren olmak üzere iki kitle var. Bazı arkadaşlar olayları anlayamadık diyip yerin dibine batırıyorlar diğerleri (galiba bu biziz) dizideki referansları ayrıntıları anlayıp dziyi Allahu ekber dağlarına çıkarıyorlar.
    Hiçte haksız değiliz ama.

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.