Yoluma yenilikle devam etmek-Linux Ubuntu

     Eski alışkanlıkları bırakıp farklı alanlara yelken açalım ki daha iyi yerlere ulaşalım. Bugün bilgisayarıma Linux Ubuntu işletim sistemini kurdum. Windowssuz bir bilgisayar insana farklı gelebilir. Alışması biraz zaman alacak sanırım.
     Hızlı olması ve yavaşlama gibi sorunları olmadığı için yeni işletim sistemine geçiş yaptım.Profesyonel anlamda teknik  programlar kullanan tanıdıklarımın tavsiyelerini dikkate alarak geçtim. Kendimi yeni işletim sistemine giriş yaparak yeni dil öğrenmeye çalışıyor hissi oluşturuyor.O zaman devamlı hatalar, duraksamalar ilk başta olacak biraz.Açık kaynaklı işletim sistemi olması nedeniyle karışık geliyor ama internette çok kaynak olması avantaj gibi.Daha yeni kullanıcı olduğumdan sizlere tavsiye edemiyeceğim fakat hoş bir ekran görüntüsü olduğunu söyleyebilirim.Ekran görüntüsünü yazının üstünde görmeniz için paylaştım. Eğer Linux Ubuntu ile ilgili güzel tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle yorumlarınızı beklerim.


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

4 Yorumlar

  1. Windows bizim ana dilimiz olmuş gerçekten :) ben de mac aldığımda zorlanmıştım ama alışıyor insan kullandıkça. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, alıştım sayılır ama birkaç küçük problemimi de halledersem herşey tamam olacak :)

      Sil
  2. Açık kaynaklı ne demek bilmiyorum ama bu sistemin virüs saldırılarına karşı win e göre daha dayanıklı olduğunu duymuştum. Hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık kaynaklı demek düzenlenmesi herkese açık demek bu da birçok programın ücretsiz dağıtılmasını sağlıyor.Linux'un bana sağladığı en büyük artısı hızlı olması. Teşekkür ederim :)

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.