Şiir Okuyorum #2

     
     Şiir seslendirmemi aşağıda bulabilirsiniz. Şiir okumayı aslında çok bilmem. İçimden geldiği gibi okudum.Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. 

İmrendiğim Şey
Ben miyim bu şimdi gülen bu ağlayan saz?
Nasıl da kendiliğinden değişiyor aynalar.
Bakarsın bülbüller mahzun, bakarsın güller açar,
Kulak ver ki havada her an başka bir ihtizaz.


Artık alışılmış hengâmesinde bu dünyanın,
Düşündükçe yarı ağlar yarı güler halimi,
Oynar gördükçe dalgalarda beşer hayalimi,
Bakar bakar imrenirim sükûnuna eşyanın.


Cahit Sıtkı Tarancı


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

9 Yorumlar

  1. Merhaba Yusuf kardeşim.Sesiniz şiir okumak için biçilmiş kaftan.Harika.. bence devam edin.Ece ablanız.Güzel günler dileğimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevindim sesimin uygun olmasına. Daha yolun başındayım şiir okumak için ve iyi olmadığımı biliyorum ama deneyeceğim. Biraz bu seslendirmeyi çekinerek koydum bloguma.Yeniden teşekkür ederim Ece abla :)

      Sil
    2. Rica ederim Yusuf,Hatice kardeşime de bu vesile ile selamlar diyorum.Ben de yine, okuma dinletilerini takip edeceğim.Benim şiirlerimden birini okursan çok mutlu olurum.Eğer kabul edersen bilgim olsun..Mısra tahditi varsa belirtirsen ona göre seçerim.Sevgilerimle.Ece ablan:)

      Sil
    3. Tabi ki seslendirebilirsem ne mutlu bana :) bu aralar biraz yoğunum ama Kara Pazar adlı blogunuzdaki şiirleri okuyoruz. Ben daha yeni olduğumdan ciddi ağır bir sorumluluk sahibi oldum. Ayrıca kitabınızı almaya çalışacağım hep aklımdaydı :)

      Sil
  2. Ben de ece hanıma katılıyorum ,bir abla desteği de benden canım iyi ki de koymuşsunuz ben keyifle dinledim şiirler güzel sesler de ayrı bir hayat buluyor sevgili Yusuf sen yayınladıkça dinlemek için burada olacağım sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Elimdeki değişik 3 araçtan tel, Laptop sayfaya giriş yaptım ama sound'a giriş yapamadım. Önceki şiir dinletinize baktım o da gitmiş... dinlemek isterdim... Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Elimdeki değişik 3 araçtan tel, Laptop sayfaya giriş yaptım ama sound'a giriş yapamadım. Önceki şiir dinletinize baktım o da gitmiş... dinlemek isterdim... Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir sesiniz var ve çok da güzel okumuşsunuz, mütevazı olmayın bence :)

    YanıtlaSil
  6. Ses kaydını açınca sanki yıllar önce yaşamış biri konuşuyor gibi hissettim. Nostaljik bir ses tonun var. Ben beğendim :-)

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.