Merak ediyorum Mimi

     Sevgili blogger arkadaşım Berika'nın Günlüğü beni de mimlemiş. Teşekkürler :)

Merak ediyorum! Takıntılarınızı, sevdiğiniz ya da sevmediğiniz genel şeyleri..

  • Mantarı sevmem. İstesem de yiyemem zaten alerjim var :) 
  • Kahveyi çok severim. Günde 2-3 kupa filtre kahve içmeden olmaz. İsveç'te kaldığım dönemden kalan bir iskandinav alışkanlığı. Ayrıca çay ve kahvemi şekersiz içerim.
  • 2.5 yıldır hiç kola içmiyorum. Kola'nın tadını bile unuttum denilebilir.
  • Ebru yapmayı severim. Birkaç yıl önce biraz eğitim bile aldım ama işler güçler derken hep yarım kaldı.
  • Çocukluğumdan beri severek bozuk para ve pul koleksiyonu yaparım. 
  • Gece sessiz ortamda çalışmayı daha çok severim. Yanında ise kahvem eksik olmayacak. Bu yüzden resmi olmayan, tuttuğum not ve çalışma kağıtlarımın çoğunda kahve lekesi eksik olmaz:)
  • En sevmediğim iki davranış yalan söylenmesi ve saygısızlık.
  • Her ne kadar klasik yabancı rock sevsem de içimde hep bir nostalji sevgisi vardır. Pikaplara ise ayrı bir ilgim var. Ah o pikapların plağı çalarken o cızırtısı bence herşeye bedel.
  • Her ne kadar son bir yıldır pek dizi izleyemesem de Amerikan ve İngiliz dizilerini izlemeyi seviyorum. (Friends ,Dexter ,How I met your mother ,The It Crowd ,Community bitirdiğim dizilerin bazıları.)

Okuduğunuz için teşekkür ederim..
Eğer siz de bu mim'i yapmak isterseniz hepinizi mimliyorum :) 
 

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

21 Yorumlar

  1. Kahve ve nostaljide hemfikiriz . :))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim deger verip yanitladigin icin :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kahveyi ben de çok severim ama filtre kahve bana acı geliyor biraz. Bir de şekersiz içiyormuşsun. Belki ben de ileride içebilirim. Kolayı ben de alıp içmem. Bir yerde ikram ederlerse ancak öyle içerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve ve çayı şekersiz içmek ilk bir ay zor geliyor sonra alışınca gerçek tadını o zaman alıyorsunuz :)

      Sil
  4. ayy mantarla ben aşk yaşıyorum ya alerjin olması kötü olmuş :( ben de kahvesiz asla diyenlerdenim ve yalandan ve nankörlükten nefret ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Bir dönem ben de kolayı kestim epey bir süre içmedim 2 yıl filandı. Ama sonra birden şiddetle özledim ve gittim kana kana içtim sizi özendirmek gibi olmasın :) İnşallah sizde böyle bir istek hiç oluşmaz. Ebruyla ilgilenmeniz ne kadar güzel. Bizzat yapamasam da hep beğenerek baktığım bir sanat olmuştur ebru sanatı. Güzel bir mim olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdilik hiç özlemiyorum çünkü tatlı içecekleri sevmediğimi farkettim zamanla.Şeker gerçekten hastalık gibi bir şey aldıkça dahasını istiyor vücut.

      Sil
  6. Ben de kahveyi çok severim ama mutlaka sütlü içerim kiii, filtre falan aslaaa:)

    YanıtlaSil
  7. Nedense zihnimde Ebru yapanlar hep hanımlar olur gibi bir ön yargı yerleşmiş bilşmçaltıma oysa ne alakası bar hat sanatının Ustaları da hep erkek degıl mi. Artık Türk dizileri sabır tasına çeviriyor milleti seyredersem yabancı dizi yoksa Türk dizilerini bekleyemiyorum artık.

    Guzel mim soruları aslında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru sanatı gönül işidir devamı ise sabırla gelir.Ayrıca tasavvufi huzur arayanların yanaştığı birkaç limandan birisidir..

      Sil
  8. Kahve aşkı bende de var! <3

    YanıtlaSil
  9. isveçte öğrenci miydin. isveçi anlatan yazılar yazar mısın lütfen. yazarsan bana haber verebilir misin bi deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değişim öğrencisi olarak gittim İsveç'e :) blogumun ilk yazılarını oradaki anılarımı yazarak başlamıştım. Üstteki arşiv sekmesinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz :)

      Sil
  10. Kahve benim de vazgeçilmezim ama farklı olarak sütlü içerim. Fincanın altına tabak koymadığımda ise gelsin lekeler, bir şekilde çalkalanıp dökülüyor yada ağzıma götürürken fazla eğiyorum dalgınlıkla... Kurtuluş yok lekeden :) Mim yazısının fotoğrafındaki siz misiniz bilemedim ama yaptığınız ebrulardan blogda hiç yayınladınız mı? merak ettim yaptıklarınızı... Her maddeye bir yorum yapabilirim ama burada bırakayım; Teşekkürler mim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, benim ilk ebrumu yaparken alman arkadaşım habersiz çekmiş ve göndermişti. Üzerinden bayağı bir zaman geçmiş kendisi şuan Türkiye'de bile değil :)

      Sil
    2. Ebru ile ilgili yazınızı arşive bakarken buldum. Bu arada arşiviniz çok düzenli. Kendime örnek alabilirim...

      Sil
  11. friends dedin...
    başlı başına nostaljinin dokusu var. :)
    açıkçası ben de kola sevmem. hatta birkaç senedir içmiyorum da. içersem zaten midem ağrıyor, rahatsızlık hissi duyuyorum. kahve, pikap ve nostalji esintisi. bu üçünü şöyle bir köşeye koyabilir miyiz mümkünse? o kadar içten ifade etmişsin ki, okurken tebessüm kondu çehreme. iskandinav ülkelerini oldum olası çok sevmişimdir. hatta hatta bir ara bloggerdan bir arkadaş danimarka seyahati hakkında yazı yazmıştı. oldukça keyif alarak okumuştum. umarım bir gün ziyaret etmek nasip olur. mitolojisini sevdiğim kadar görmekte isterim oraları. :) bu arada ellerien sağlık yusuf. cidden severek okudum. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir gün iskandinav ülkelerini seversiniz, orada belirli bir dönem yaşamış biri olarak gerçekten çok güzel yalnız kışa dikkat :))

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.