KARDEŞLİK KAZANSIN

    
     Uefa Euro 2016 finalleri bugün başlıyor. Turnuvaya katılarak tekrardan büyük başarı örneği gösteren Milli takımımızın da bu yarışta olması bizim için önemli. Son zamanlarda ülkemiz sıkıntılı günler geçirirken birlik olup kardeşlik içinde ülkemizi desteklemekle birlikteliğimizin artıracağına inanıyorum. Bu açıdan ulusal turnuvalar ülkemiz için önem taşımaktadır. Avrupa şampiyonasına bu yıl ile birlikte 4.kez katılıyoruz. Her katıldığımız turnuvada milli takımımız güzel başarılar elde etti. Daha önce çeyrek final ve yarı final başarımız var. Bu sefer finalde ülkemizi neden görmeyelim?

     Premier lig ekiplerinden Arsenal'in deneyimli teknik trektörü Arsene Wenger Türkiye hakkında,
 "Türkiye son anda şampiyonaya katıldı ama yer aldıkları her turnuvada büyük etki bırakıyorlar. Türkler bir sürpriz yapıp EURO 2016’yı kazanabilir." dedi. 

     Bu güzel sözleri milli takım için duymak önemli. Ama milli takımımızın arkasında durup her daim desteklemek her şeyden daha önemli. Futboldan anlamanıza gerek yok. Sadece elimize ay yıldızlı bayraklarımızı alalım ve eş,dostla ekranlarımızın başına geçelim.

Ve kardeşlik kazansın..
  

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

6 Yorumlar

  1. İnşallah Yusuf.Sevgilerimle oğlum :)

    YanıtlaSil
  2. Bugün Hırvatistan maçını nefeslerimizi tutarak izledik,çok heyecanlıydı :) Seninde dediğin gibi kardeşlik kazansın insallah.Milli takımımıza başarılar diliyorum. #bizbittidemedenbitmez ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk maçta yenildik ama önümüzdeki maçlara bakacağız.:) Olmazsa da sağlık olsun diyelim.Milli takımımızın arkasında duralım yeter bize. :)

      Sil
  3. offf kötü oynadık yaaaa ama kupa güzel ama ilk maçlar golsüz yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef ikinci maçta da kötü oynadık, turnuva güzel ama milli takımımız bir galibiyet alabilse daha güzel olur. Son maça kaldık..

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.