Sizi Daha İyi Tanımak İstiyorum


Herkese Merhaba,

Öncelikle blog yazılarımı düzenli okuyan ve güzel yorumlarıyla beni mutlu eden herkese teşekkür ederim. Hatta sayfama bir kez bile uğramış olsanız dahi sizlere de çok teşekkür ederim. İlk blog yazımı yayınlayalı tam 4 yıl olmuş. Bu süre içinde son 1.5 yıldır düzenli yazmaktayım. Yazdıkça insan kendini gerçekten geliştiriyor. Bu gelişimi daha rahat görebilmek için beğenmediğim bazı ilk yazılarımı blogumdan hala kaldırmadım.

Dikkat ederseniz, kendimi hala geliştiriyorum, dedim. Bu yolda ilerlerken sizlerin de yorumunu almak istedim. Bu nedenle kısa bir okuyucu anketi yapacağım. Bu  sayede kendimi daha doğru geliştirme fırsatı yakalarım. Sizler de istediğiniz gibi güzel bir blog karşınızda bulursunuz.

Anketi doldurmaya karar verdiğinize göre blog yazarlığı sürecinde bana yardımcı olduğunuz için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM!

Anket linki: https://goo.gl/forms/WhoSGuJqJgMso98S2

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

20 Yorumlar

  1. Harika büyük bir keyifle cevapladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ne güzel bir anket, nette her gecen gün yeni birşey öğreniyorum ;) kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. Keyifle cevapladım :) kolay gelsin :))

    YanıtlaSil
  4. Daha nice yıllara. Anketi cevapladım.

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Anketi cevapladığınız için memnun oldum :)

      Sil
  6. Ben yeni açtım bilgisayarı, görünce hemen cevapladım. Bol katılım olur dilerim oğlum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ece abla, güzel geri dönüşler alıyorum :)

      Sil
  7. ılk defa gelsemde blogunuzu takıbe aldım anketınızı de cevaplıyorum umarım genıs caplı sorularınız yoktur :) bu karsılastıgım ılk yazınız cunku.. Bana da beklerım..

    YanıtlaSil
  8. slm. arada uğrarım artık

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, öncelikle bu 4 yıllık süreç için tebrik ederim sizi. Umarım daha nice 4 yıllar boyunca bizimle paylaşırsınız yazılarınızı. Blogunuza ilk defa uğruyorum. Anketi de çok merak ettim ama sizi ve yazılarınızı önceden takip etmediğim için cevaplarım ne denli doğru olur bilemedim. :) Ama merakımı gidermek için sorulara bakacağım sanırım. Blogunuzu takibe alıyorum. Bana da beklerim.
    Sevgiler..

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,hoş geldiniz :) Sayfanıza tabii ki de ziyarete geliyorum..

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.