Kalben Konserindeydim


Hafta sonuna Kalben konseriyle muhteşem şekilde başlamış oldum. Kalben, Şubat 2016'da çıkardığı albümle adını duyurdu. Saçlar, Sadece ve Haydi Söyle şarkıları albümdeki en popüler olanları. Adını belki duymamış olabilirsiniz. Ben bir dinleyin derim. Gerçekten ismi gibi kendisi de kalpten ve samimi, üstelik mütavazı. Sürekli dinleyiciye teşekkür etmekten çekinmeyen birisi.  Şarkılarına başlamadan önce şarkıya özgü güzel tavsiye niteliğinde konuşmalar yapması hoşuma gitti. Şarkının içerdiği hissiyatı bu sayede siz de yaşamış oluyorsunuz.

Bakınız, konserde Kalben ne güzel ifade ediyor: "Hayatınızı planladığınız gibi, bildiğiniz gibi zorluklara rağmen risk alarak yürüyün derim.  Hayat güzel çünkü, eninde sonunda en sevdiklerimizi kaybetsek bile onların kayıplarıyla yaşayan çiçekler gibi güzel. O yüzden çok kafanıza takmamanızı öneriyorum. Sakin olun lütfen." Bu sözlerinin ardından "Sakin ol evladım" parçasını seslendirdi. Bu şarkı albümünde yer almadığını da belirteyim. Eğer dinlemek isterseniz Youtube'dan dinleyebilirsiniz.

Konser

Bir başka şarkı arasında Kalben, "O kusurlarınızda size yardımcı olan insanlar olsun hayatınızda, eksikliklerinizi tamamlamak isteyen. En kötü taraflarınızı bile görüp, sizin saçınızı okşayıp, size bunları hepbirlikte aşabiliriz diyen insanlar olsun." temennisinde bulundu.

Eğlenceli bir konserdi. Gitmek isterseniz konserine, Biletix'den sonraki konserleri için biletinizi alabilirsiniz. Beğeneceğinizi düşünüyorum.



Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

19 Yorumlar

  1. Güzel bir blogunuz var. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. O kusurlarınızda size yardımcı olan insanlar olsun hayatınızda, eksikliklerinizi tamamlamak isteyen. En kötü taraflarınızı bile görüp, sizin saçınızı okşayıp, size bunları hepbirlikte aşabiliriz diyen insanlar olsun. Sanki anne demiş gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, anne gibi tavsiyeleri var yalnız kendisi genç birisi. Ben karşımda sanki samimi bir üniversite arkadaşım var gibi hissettim..

      Sil
  3. Dinleyiciyi sadece şarkılarıyla değil samimiyetiyle de yakaliyorlar sanırım. Kalben'i ilk kez duydum ve merak ettim. Dinleyecegim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmi yeni duyulan bir sanatçı çünkü daha tek bir albümü var :)

      Sil
  4. Dinlemiştim şarkılarını gerçekten çok güzel bir sesi ve güzel bir duygusu var şarkılarının ve sesinin Pek kalmadı böyle içten ve samimi sanatçılar ...NE Yazık ki dilerim hep olduğu gibi kalır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım böyle daha fazla sanatçıları dinleme fırsatımı olur..

      Sil
  5. çok hoş bir şarkıcı henüz çok yeni keşfetmemize rağmen sürekli dinliyoruz :)
    bu arada bloğumuzda 'blog keşif etkniliği' var bekleriz.. :)

    YanıtlaSil
  6. kalben ben çok seviyom yaa bikaç gün önce face de yazdım hatta. ya konser nerdeydi aaaaa tüh yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konser Kayseri'deydi. Biletix'den bakarsanız bir hafta içinde Çanakkale, Bursa ve İstanbul'da konserleri olacakmış. Samimiyeti gitmek için yeterli diye düşünüyorum..

      Sil
    2. istanbulda yakalarım tımams ya neden aklıma gelmedi konserine gitmek saol ya :)

      Sil
  7. Çok hoş bir konser olmuş. Ve severek dinlerim kendilerini.

    Blog keşif etkinliğinden... Seni de nekliyoruz.

    Takipteyim. Kızımla yaptığımız aktiviteler, oyunlarımız oyuncaklarımız, kütüphanemiz, tavsiye ürünler ve faydalı bilgilerimiz var.

    http://berilcimcime.blogspot.com

    Ve kozmetik, makyak, kişisel bakım blogu;

    http://makyajbox.blogspot.com

    Bekleriz

    YanıtlaSil
  8. Kalben'le tanışma fırsatı yakaladım hatta tanıştığımız günü bloguma da yazmıştım. Gerçekten çok çok özel birisi keşke yaşım tutsa konserine de gidebilsem.. Bu arada takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  9. "kusurlarınızda size yardımcı olan insanlar olsun hayatınızda, eksikliklerinizi tamamlamak isteyen. En kötü taraflarınızı bile görüp, sizin saçınızı okşayıp, size bunları hepbirlikte aşabiliriz diyen insanlar olsun."
    Dilerim Kalben'in bu tavsiyesi seni bulur :) iyi bloglamalar...

    YanıtlaSil
  10. Kalben'i ilk kez hayat şarkısı dizisinde duymuştum. O günden sonra sürekli dinliyorum. Farklı bir tarzı var severek keyif alarak dinliyorum. Hatta şu an sakin ol evladımı dinliyorum. Çok keyifli bir bloğunuz var. İlginizi çekerse bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ve blogunuza tabii ki de uğrarım :)

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.