Yeniden...


     Uzun zaman olmuş blogda yazmayalı. Blog yazmaya ilk başladığım çok uzaklarda bir yerde ve  soğuk, uzun bir gecede sıcacık kahvemi yudumlarken yazmaya karar vermiştim. Nedeni mi? Hatırlayamadım şimdi… Belki o zaman ki farklı yerde bulunma heyecanı belki de bulunduğun yerde gördüğün kültür farklılıklarını dışa vurma isteği… Her neyse.   


      Zaman çabuk geçmiş anlayamadan. Evet, zaman geçiyor bununla birlikte bulunduğun mekanda değişiyor. Arkana dönüp baktığında elinde sadece bulunduğun an kalıyor. Hiçbir şey olmamış gibi... 


     Aslında tam olarak öyle değil sanırım. Günün yoğunluğu içerisinde bakarsın telefonunda dünyanın öbür ucundaki bir arkadaştan hal hatır sorulan bir mesaj görürsün. Yada acele ile evden çıkarken kapında bir anda güzel bir kartpostal veya mektup görürsün.

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.