Online kitap siparişi vermek

Her ne kadar Dünya geneline göre kitap okuma oranımız düşük olsada son zamanlarda online kitap sipariş verme konusunda ülkemizde büyük artış göstermiş. Bunu da günümüzdeki online kitap satışı yapan sitelerin sayısının artmasından anlıyoruz. 



Peki neden online kitap siparişlerinde bu kadar artış var?

   Öncelikle ilk neden olarak kitapçıların raf fiyatlarından düşük bedellerle bu web sitelerinden satın alınabilmesi. Ayrıca bazı sitelerin belirli alışveriş limitinin üstünde sipariş verildiğinde kargo ücretini dahi almıyorlar.
   İkinci neden ise bu sitelerdeki okuyucu yorumlarına kolayca ulaşılabilmesi ve hangi kitabı alacağınıza kolayca karar verilebilmesi.
   Üçüncü neden ise ülkemizde internet kullanımının artmasıdır. Artık yediden yetmişe herkes rahatlıkla bilgisayarından ya da telefonunundan internet erişimine rahatlıkla ulaşıyor.

Size tavsiye edebileceğim güvenli kitap sipariş verebileceğiniz siteler: idefix ,kitapyurdu ,dr ve pttkitap sitelerini kullananilirsiniz. Bu siteler size kitap alımında kolaylık sağlasa da siz yine de arada kitapçıları ziyaret etmeyi ihmal etmeyin :)



Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

2 Yorumlar

  1. Dokunup karıştırarak alışveriş en zevklisi. Fakat çalışan anne olunca vakit çok idareli kullanmak ve hesaplı olmak gerekiyor. Ben de kitapyurdundan alıyorum çok uygun oluyor ve çabuk geliyor.
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  2. Pttkitap'ı duymamıştım. İnceleyeceğim. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.