Bir Yudum Kitap Tavsiyesi



     İnternette gezinirken tesadüfen bir site keşfettim. Her sabah bir yudum kahve ve bir yudum kitap kalbinize iyi gelir yazıyordu. E-posta adresinize her gün okumak için kısa hikaye ve roman pasajlarını gönderiyorlar. Sadece isim ve e-posta adresinizi kaydedip sabah saat 8:00'de okumalık yazınız yanınızda oluyor. Sabah işe, okula giderken yolda okuyarak güne güzel başlamış oluyorsunuz.

     Bu sayede bazen hiç duymadığınız yazarlar ve kitaplar keşfetme fırsatınız oluyor. Siteye abone olduktan sonra kitap tavsiye etmeyi ihmal etmeyin. Bu güzel hizmet için sitede kitap aşıkları için her zaman ücretsiz olacağının garantisini vermişler. Şimdiden iyi okumalar..

Site: bir yudum kitap 

Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

9 Yorumlar

  1. Ne güzel bir bilgi paylaştın Yusuf. Ben hemen girip bakıyorum. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Bugün sosyal medyada görmüştüm. Bir ülkede; metroda, otobüste geçen zamanın değerlendirilmesi için bir, üç ve beş dakikalık kısa hikayeler alabileceğin bir sistem kurulmuş. Çok hoşuma gitmişti. Şimdi böyle bir uygulama olduğunu öğrenmek nasıl mutlu etti beniç Bilgilendirme için teşekkürler. Hemen kayıt oluyorum :)

    YanıtlaSil
  3. 1 Aralık 2015'ten beri yayında, Ekim 2015'ten beri var. Aslında fikir olarak dünyada ilk, aylardır eksiksiz ve ücretsiz çalışıyorlar. Var olsunlar.

    YanıtlaSil
  4. Aylar önce e posta mı yazmıştım bu servise. Uzun zamandır yeni kitaplar keşfediyorum bende :)

    YanıtlaSil
  5. Haberim yoktu. Öğrendiğime sevindim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Ücretsiz olma garantisi gerçekten süpermiş :) Ben bu siteye bodoslama dalıyorum aga :) Çok teşekkürler, seni benim blogda da görmek isterim dostum :)

    YanıtlaSil
  7. Hemen abone oluyorum teşekkürler Yusuf :)

    YanıtlaSil
  8. abone olunacak bir konu teşekkür ederim saygılar

    YanıtlaSil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.