Blogger İzleyiciler Gadget Görünmeme Sorununa Geçici Çözüm

Follower Gadget Problem
Son birkaç gündür blogger altyapısını kullanan blog yazarlarının karşılaştığı bir sorununun geçici çözümünden bahsedeceğim. Bu sorun Google'dan kaynaklı olduğu aşikar, fakat bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında bir bilgiye sahip değiliz. İzleyiciler eklentisinde oluşan bu sorunun kısmen de olsa bir çözümü var. En azından sizi takip etmek isteyen okurlar buradan sizi takip edebilirler. Adım adım görsellerle açıklamaya çalışacağım. 

1.Adım

 2.Adım


3.Adım
Blog panelinden Yerleşim>> Gadget Ekle>> HTML/JavaScript'e aşağıdaki html kodu ekleyin. Önceki adımdan kopyaladığınız kendi ID'nizi aşağıdaki html koddaki kırmızı yazılı yere yapıştırın. Eğer kendi buttonunuz varsa mavi yazılı yerdeki link yerine kendi butonunuzu ekleyebilirsiniz. Düzenlenmeyi kaydettikten sonra izleyiciler takip sistemi sorunu yaşadığımız bu dönemde geçici de olsa çalışacaktır. İsterseniz bloğumdaki sağdaki sütundan çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Google yeniden izleciler gadget'ını sorunsuz şekilde hizmete sununca eski yolla devam edebilirsiniz.


<center>
<a href="https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=Kendi ID'nizi Yazınız" target="_blank"><img alt="" border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWKfIcYStcZJreK3pFsAG8E8VtKOulH5vyaTL4aBFWhdCYn-Kaqr3vcPE8am1PMVQpckJdKBJic91cUkdBOGdBuLiW4kWwV36NMBTm2_9jQNetg0XvbEWVX8CLd7zm1DTZc6hQzQmZthQ/s1600/izleyiciler+sorunu.jpg" /></a>
</center>


Görünümü aşağıdaki gibi olacaktır. Eğer farklı bir çözümünü bilen varsa yorumlara yazarak bizi bilgilendirirse sevinirim.


Ben Yusuf Arslan. Kısaca Acı bir kahve tadında blogunun yazarı, yüksek mühendis, posta pulu koleksiyoncusu, pikapların çoğu tozlu raflara kaldırılsa da plaksever ve yeni yerleri gezip görmeyi seven biriyim. Daha Fazlası

PAYLAŞ

BENZER YAYINLAR

SONRAKİ YAZI
« ÖNCEKİ YAZI
ÖNCEKİ YAZI
SONRAKİ YAZI »

10 Yorumlar

  1. harika bir paylaşım, hemen ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yolu birçok yabancı kaynaktan okuyup paylaştım. Bilmeyen olabilir diye herkes bilgilensin diye paylaştım. Umarım faydalı olmuştur :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bilinmesinde fayda vardır diye düşündüm :)

      Sil
  3. Faydalı oldu gerçekten de Yusuf. Çok teşekkürler. İlk takipçim olur musun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Zaten sizi takip ediyormuşum :)

      Sil
  4. Çok teşekkürler denedim oldu,sağolun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Hatta ben sizi takip ettim bile :)

      Sil
  5. Ya bende diyordum bir tek bende mi error veriyor bu demek ki değilmiş. Fırsatım olursa bu yöntemi uygularım. 😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün google izleyiciler tekrardan çalışır duruma geçmiş. Bu dediklerime gerek kalmadı. Hepimize hayırlı olsun :)

      Sil

Yazıma yorum yapabilmeniz için daha önceden hesabınızı seçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir hesabınız yoksa anonim olarak da yorum yapabilirsiniz.